Trafic feroviar şi rutier oprit în Constanţa, după ce un tren de marfă a acroşat o maşină

Un bărbat a fost rănit grav, joi dimineaţa, într-un accident feroviar care a avut loc între localităţile Nazarcea şi Năvodari, judeţul Constannţa, după ce un tren de marfă a acroşat în gabaritul căii ferate un autoturism. Traficul este oprit atât feroviar, cât şi rutier.

11220 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar şi rutier oprit în Constanţa, după ce un tren de marfă a acroşat o maşină

Centrul Infotrrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că pe secţia de cale ferată 291, la kilometrul feroviar 21+900 de metri, între localităţile Nazarcea şi Năvodari, judeţul Constanţa, un tren de marfă, care se deplasa pe relaţia Nazarcea-Năvodari, a acroşat în gabaritul căii ferate un autoturism.

Şoferul maşinii a fost rănit, acesta având nevoie de intervenţia descarcerării.

Traficul feroviar este oprit pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Din cauza unor elemente de caroserie ajunse pe partea carosabilă, respectiv DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 228.

Bărbatul încarcerat are 35 de ani iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia. Reprezentanţii ISU adaugă că bărbatul este conştient şi cooperant.

La faţa locului intervine Detaşamentul Fripis cu autospeciala pentru Descarcerare şi Staţia Midia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi SMURD B2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici