Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti-Piteşti este îngreunat pe sensul de mers spre Piteşti, din cauza unui accident care a avut loc la kilometrul 83, a anunţat, miercuri, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

24 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident

Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc în jurul orei 9.15, un autovehicul răsturnându-se pe şosea. Din cauza accidentului circulaţia pe sensul de mers spre Piteşti se desfăşoară pe banda de urgenţă.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă din timp viteza şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la locul accidentului.

Centrul Infotrafic precizează că ceaţa de pe autostrada Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 73 şi 120, a început să se ridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici