Trafic îngreunat pe DN1

Traficul rutier pe DN1 s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri după-amiază, din cauza unui accident în lanţ cu cinci maşini, produs la ieşirea din Bucureşti, în apropierea Academiei de Poliţie.

33 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1

Trafic îngreunat pe DN1(Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, accidentul a avut loc după ce un autoturism Peugeot, care se deplasa dinspre Ploieşti către Bucureşti, a intrat pe contrasens şi a lovit o dubiţă, în care au intrat alte trei autoturisme.

Una dintre persoanele din maşinile implicate în accidentul în lanţ a fost rănită.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului, şoferul autoturismului Peugeut declarând că a intrat pe contrasens după ce a încercat să evite un alt autoturism care a virat brusc în faţa sa.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN1 s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră, pe sensul de ieşire din Bucureşti formându-se coloane de maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici