Trafic îngreunat pe DN1 din cauza turiştilor bucureşteni care se întorc de la munte

Traficul pe DN1, ruta Braşov - Bucureşti, este îngreunat, duminică, din cauza afluxului de turişti bucureşteni care se întorc din staţiunile montane, poliţiştii rutieri fiind pregătiţi să devieze circulaţia pe o altă rută, DN73, în caz de nevoie.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1 din cauza turiştilor bucureşteni care se întorc de la munte

Trafic îngreunat pe DN1 din cauza turiştilor bucureşteni care se întorc de la munte

Poliţiştii rutieri au fost mobilizaţi încă de duminică dimineaţa în zona Dârste şi Predeal pentru a fluidiza traficul, spre amiază circulaţia fiind din ce în ce mai dificilă din cauza numărului mare de autoturisme.

"Ţinem permanent legătura cu Poliţia Prahova şi suntem pregătiţi să intervenim dacă ni se va cere acest lucru. Deocamdată, se circulă destul de greu, dar fără a necesita devierea traficului. Cea de-a doua variantă pe care o avem la dispoziţie este devierea circulaţiei pe DN73 Bran - Fundata - Piteşti - DN1A. Recomandăm şoferilor să conducă prodent şi să fie mai răbdători la volan", a declarat subcomisar Cornel Zaharia, din cadrul Poliţiei Rutiere Braşov pentru corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, este posibil ca pliţiştii rutieri să fie mobilizaţi în fiecare weekend pe ruta Braşov - Bucureşti în cursul iernii în vederea devierii traficului pe rute ocolitoare pentru a evita ambuteiajele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici