Trafic intens pe DN1 pe sensul către Bucureşti. Restricţii pe DN3 şi DN3A, pentru desfăşurarea unui ultramaraton

Circulaţia rutieră pe DN1 Braşov - Ploieşti este intensă pe sensul către Capitală, în dreptul staţiunilor prahovene, în timp ce pe DN3 şi DN3A, de la Bucureşti spre Călăraşi, traficul se desfăşoară restricţionat pentru desfăşurarea ultramaratonului caritabil Wings for Life World Run.

502 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe DN1 pe sensul către Bucureşti. Restricţii pe DN3 şi DN3A, pentru desfăşurarea unui ultramaraton

Trafic intens pe DN1 pe sensul către Bucureşti. Restricţii pe DN3 şi DN3A, pentru desfăşurarea unui ultramaraton (Imagine: Shutterstock)

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române informează că traficul pe DN1 Braşov - Ploieşti este aglomerat în special în dreptul localităţilor prahovene Azuga, Buşteni şi Comarnic.

Pentru a evita ambuteiajele, şoferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti li se recomandă să urmeze ruta DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran - Moieciu să folosească traseul DN73 Braşov - Bran - Valea Mare - Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti. Se poate folosi şi ruta DN73 Braşov - Bran - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti, cu menţiunea că pe DN73 Câmpulung - Piteşti se execută lucrări, iar în mai multe puncte se circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat.

Pe autostrada A2 Constanţa - Bucureşti circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale. Pentru a nu se produce aglomeraţie la staţia de taxare de la Feteşti, şoferilor li se aminteşte că taxa de pod poate fi achitată şi în sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577) sau la oricare dintre benzinăriile de pe autostradă. Aşadar, conducătorii auto trebuie să ştie că se poate trece liber prin staţia de taxare, pe benzile 2 şi 3, cu condiţia ca taxa respectivă să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24.

În intervalul orar 14:00 - 18:30, circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat pe DN3 şi DN3A, pe traseul Bucureşti – Fundulea – Ileana – Lehliu-Gară – Dragalina, în vederea desfăşurării ultramaratonului Wings for Life World Run. Evenimentul caritabil, ale cărui încasări vor fi donate Fundaţiei Wings for Life pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării, se desfăşoară simultan în 35 de ţări de pe toate continentele.

Restricţii de trafic sunt şi pe DN19 Sighetu Marmaţiei - Huta Certeze, cu ocazia organizării serbării câmpeneşti Sâmbra Oilor. Astfel, pe acest drum, accesul vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este restricţionat în intervalul orar 9.00 - 20.00, fiind indicate rutele ocolitoare: DN18 Sighetu Marmaţiei - Baia Mare şi DN1C Satu Mare - Livada - Seini - Baia Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici