Trafic pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, deviat pe DN 1A din cauza aglomeraţiei

Traficul rutier a fost deviat, duminică la prânz, de pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, pe DN 1A, pentru a evita ambuteiajele care s-ar putea produce din cauza numărului mare de maşini care se întorc de la munte spre Capitală.

78 afișări
Imaginea articolului Trafic pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, deviat pe DN 1A din cauza aglomeraţiei

Trafic pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, deviat pe DN 1A din cauza aglomeraţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, şoferii care vin dinspre Braşov merg, începând de la ora 13.30, pe ruta Săcele-Cheia-Ploieşti, pe DN1A, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Totodată, şoferii care pleacă din zona Bran-Moeciu sunt sfătuiţi de poliţiştii rutieri să se îndrepte către Piteşti pe DN 73, pentru că nu mai este permis accesul nici pe DN 73A Râşnov-Predeal. Potrivit Centrului Infotrafic, la intersecţia DN 73A cu DN 1 traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici