Trafic restricţionat în zona Doamna Ghica din Capitală, după ce o femeie a fost accidentată de un tir

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost transportată la spital după ce, joi, a fost accidentată de un tir în zona străzii Doamna Ghica din Capitală, iar primele cercetări arată că aceasta ar fi traversat neregulamentar. Traficul este restricţionat în zonă.

1095 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în zona Doamna Ghica din Capitală, după ce o femeie a fost accidentată de un tir

Trafic restricţionat în zona Doamna Ghica din Capitală, după ce o femeie a fost accidentată de un tir

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost accidentată de un tir după ce, potrivit primelor informaţii ale Brigăzii Rutiere, aceasta ar fi traversat neregulamentar. Femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Traficul este restricţionat în zona străzii Doamna Ghica - de la Şoseaua Colentina către bulevardul Lacul Tei, informează Brigada Rutieră. Poliţiştii efectuează, la ora transmiterii ştirii, cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici