Trafic restricţionat pe o porţiune a DN 66, între Petroşani şi Tg. Jiu

O porţiune de circa o sută de metri de şosea de pe DN 66, care leagă localităţile Petroşani şi Târgu Jiu, riscă să se surpe, după ce terasamentul a alunecat în râul Jiu, circulaţia în zonă desfăşurându-se pe un singur sens de mers.

59 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe o porţiune a DN 66, între Petroşani şi Tg. Jiu

Trafic restricţionat pe o porţiune a DN 66, între Petroşani şi Tg. Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

Porţiunea de circa o sută de metri a rămas suspendată chiar la graniţa dintre judeţele Hunedoara şi Gorj, râul Jiu erodând malul şi zidul de protecţie.

Şeful Biroului de Circulaţie Rutieră Valea Jiului, Petru Mârza, a declarat, miercuri, că traficul în zonă este periculos.

"Am făcut o informare la Administraţia Drumurilor Naţionale de la care nu am primit niciun răspuns", a spus Mârza.

Potrivit sursei citate, singura măsură luată de responsabilii de la Drumuri a fost marcarea cu indicatoare a tronsonului unde există aceste probleme.

"Circulaţia se desfăşoară pe porţiunea respectivă pe o singură bandă de mers, una fiind afectată de alunecarea terasamentului. Nici nu vreau să mă gândesc ce se poate întâmpla dacă cedează drumul", a afirmat Petru Mârza.

Potrivit marcajelor rutiere existente pe porţiunea de drum afectată, în zonă se circulă cu o restricţie de viteză de 40 de kilometri la oră.

Zilnic, pe porţiunea de drum erodată de ape circulă mii de vehicule de transport în comun, de mare tonaj sau autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici