Trafic rutier blocat pe Autostrada A3: Două persoane au fost rănite într-un accident

Două persoane au fost rănite, vineri seara, una fiind în stare gravă, după impactul dintre două maşini pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, potrivit Centrului Infotrafic.

1724 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier blocat pe Autostrada A3: Două persoane au fost rănite într-un accident

Trafic blocat pe A3: Două persoane rănite într-un accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, vineri seara, că pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti a avut loc un accident în care au fost implicate 2 autoturisme.

Maşinile au rămas imobilizate pe carosabil.

În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav şi una uşor.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat la kilometrul 13, pe calea către Ploieşti.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici