Video Trafic rutier dificil şi blocaje pe mai multe bulevarde şi străzi din Capitală

Traficul rutier în Bucureşti se desfăşura cu dificultate, miercuri dimineaţă, în special în zona Obor din sectorul 2 al oraşului, dar şi pe alte artere importante, din cauza numărului mare de semafoare care nu funcţionează şi a lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

4 afișări

Potrivit Biroului Educaţie Rutieră din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră se înregistrează sau au fost semnalate blocaje de circulaţie la intersecţia Şoseaua Iancului cu Bulevardul Mihai Bravu, Bulevardu Ferdinand cu Mihai Bravu, dar mai ales la intersecţia cu Şoseaua Colentina.

Potrivit sursei citate, blocaje asemănătoare erau semnalate pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi pe majoritatea străzilor care se intersectează cu această arteră principală.

Totodată, se circula cu dificultate la intersecţiile Strada Doamna Ghica - Şoseaua Colentina, Bulevardul Dimitrie Cantemir - Bulevardul Mărăşeşti, Şoseaua Ferentari-Şoseaua Sălaj, Şoseaua Olteniţiei-Şoseaua Ion Iliceanu şi Bulevardul Mihai Bravu-Bulevardul Baba Novac, intersecţii în care s-a anunţat că semafoarele sunt avariate.

Circulaţia rutieră mai era afectată pe Bulevardul Pache Protopopescu, Calea Moşilor şi Calea Călăraşilor.

De asemenea, traficul este dificil pe artera care leagă Piaţa Unirii de Piaţa Victoriei, precum şi ieşirea din Bucureşti spre DN1.

Potrivit BPR, pentru fluidizarea traficului au fost scoşi în stradă 90 de agenţi de circulaţie, însă aceştia nu pot sta într-o singură intersecţie, ei fiind redirijaţi către zonele în care taraficul se blochează.

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, avertiza, în urmă cu o săptămână, asupra valorilor de trafic care vor creşte în următoarea perioadă, dată fiind apropierea sărbătorilor de iarnă. El spunea că sunt 50 de intersecţii mari unde ar putea apărea blocaj în trafic, în care urmau să fie postaţi permanent poliţişt, în două schimburi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici