Trafic rutier restricţionat în sectorul 1 al Capitalei, începând de joi

Traficul rutier va fi restricţionat în sectorul 1 al Capitalei, începând de joi, din cauza lucrărilor de construire a Pasajului Basarab, astfel că circulaţia va fi stopată pe Şoseaua Nicolae Titulescu, dinspre Calea Griviţei spre Bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

13 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier restricţionat în sectorul 1 al Capitalei, începând de joi

Trafic rutier restricţionat în sectorul 1 al Capitalei, începând de joi (Imagine: Mediafax Foto)

Liniile de autobuz 282 şi 634 vor funcţiona pe trasee modificate.

Linia 282 va circula modificat în ambele sensuri, din Piaţa Gării de Nord pe Bulevardul I. Gheorghe Duca, B-dul Al. Ioan Cuza, Şoseaua Nicolae Titulescu, B-dul Banu Manta, apoi traseul actual.

Linia 634 va funcţiona modificat pe sensul spre Romprim, din Piaţa Gării de Nord pe B-dul I. Ghe. Duca, B-dul Al. Ioan Cuza, Şoseaua Nicolae Titulescu, apoi traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici