Trafic sufocat. Coloană de maşini la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva

O coloană de maşini s-a format la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva, în zona localităţii Şoimuş, judeţul Hunedoara, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă. Poliţiştii recomandă ca rută alternativă ieşirea spre Simeria.

1016 afișări
Imaginea articolului Trafic sufocat. Coloană de maşini la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva

Trafic sufocat. Coloană de maşini la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră, la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva, în zona localităţii Şoimuş, judeţul Hunedoara, se circulă în coloană din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor ca rută alternativă ieşirea de pe autostrada A1 la kilometrul 354, în dreptul localităţii Simeria, urmând ca apoi deplasarea să fie continuată pe DN 7 către Deva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici