Traficul auto pentru vehiculele cu masa de peste 12 tone, interzis în Pasul Gutâi (Video)

Poliţia Rutieră Maramureş a decis, marţi, să interzică accesul pe DN 18, în Pasul Gutâi, vehiculelor cu greutatea de peste 12 tone, pentru a preveni blocajele în trafic, în condiţiile în care în zonă circulaţia este îngreunată de zăpadă.

14 afișări
Imaginea articolului Traficul auto pentru vehiculele cu masa de peste 12 tone, interzis în Pasul Gutâi (Video)

Traficul auto pentru vehiculele cu masa de peste 12 tone, interzis în Pasul Gutâi (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Rutiere Maramureş, Dorin Gherman, a declarat că, în afara tir-urilor, nu li se permite accesul spre Pasul Gutâi nici autovehiculelor care nu sunt echipate pentru iarnă.

"Nu sunt probleme deosebite, dar este o măsură preventivă pe care o vom menţine pe toată durata zilei, dacă este nevoie, de fapt atâta vreme cât va ninge. Am instalat filtre ale Poliţiei Rutiere pe DN 18, atât în oraşul Baia Sprie, cât şi de cealaltă parte a pasului, în comuna Deseşti", a spus Gherman.

Potrivit sursei citate, un tir a derapat, marţi dimineaţă, pe DN 18, la coborârea Pasului Gutâi, fiind tractat în şanţ pentru a nu încurca traficul.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marţi, pe drumurile din Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, din cauza ninsorilor căzute în ultimele ore.

Video Ştirileprotv.ro

Citeşte şi:

Circulaţie îngreunată în Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj, din cauza zăpezii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici