Traficul de pe DN 1, deviat pe DN 1A, de la Braşov, din cauza aglomeraţiei

Traficul rutier de pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, a fost deviat, duminică după-amiază, pe DN 1 A, din cauza aglomeraţiei, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

44 afișări
Imaginea articolului Traficul de pe DN 1, deviat pe DN 1A, de la Braşov, din cauza aglomeraţiei

Traficul de pe DN 1, deviat pe DN 1A, de la Braşov, din cauza aglomeraţiei (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, începând cu ora 13.50, în judeţul Braşov s-a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor.

Şoferilor care pleacă din zona Bran-Moieciu li se recomandă să circule pe DN 73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN 73A (Râşnov - Predeal) cu DN1 traficul se desfăşoară îngreunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici