Traficul pe DN 10, unde s-a răsturnat o cisternă cu combustibil, reluat după circa 12 ore

Circulaţia pe Drumul Naţional 10, blocată vineri seară din cauza unei cisterne pline cu combustibil care s-a răsturnat în localitatea buzoiană Vipereşti, a fost reluată, sâmbătă dimineaţă, după aproape 12 ore de la producerea accidentului.

17 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 10, unde s-a răsturnat o cisternă cu combustibil, reluat după circa 12 ore

Traficul pe DN 10, unde s-a răsturnat o cisternă cu combustibil, reluat după circa 12 ore (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Buzău, traficul pe DN 10, blocat la kilometrul 37, în centrul localităţii Vipereşti, a fost reluat, sâmbătă dimineaţă, după ora 5.00.

Conform Poliţiei, circulaţia a fost reluată cu atât de mare întârziere din cauza unor probleme tehnice apărute în operaţiunea de transvazare a combustibilului din cisterna răsturnată în alte două autovehicule similare trimise în zonă de firma transportatoare din Târgovişte. Iniţial, autorităţile estimaseră că operaţiunea de transvazare, care a început, vineri seară, după ora 21.30, va dura până la două ore.

O cisternă încărcată cu 12 tone de benzină şi 19 tone de motorină s-a răsturnat, vineri seară, în jurul orei 18.00, pe DN 10, în centrul localităţii buzoiene Vipereşti, vizavi de sediul Primăriei din comună. În condiţiile în care exista riscul producerii unei explozii din cauza scurgerilor de combustibil din cisternă, traficul rutier a fost închis, iar familiile din zece case aflate în zonă au fost evacuate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici