Traficul rutier, deviat în zona Pieţei Lahovari după ce doi stâlpi de înaltă tensiune s-au înclinat

Doi stâlpi de înaltă tensiune s-au înclinat, iar unele fire au căzut pe carosabil, în zona Pieţei Lahovari din Capitală, astfel că poliţiştii rutieri deviază traficul pe strada Dionisie Lupu, până când echipajele RENEL vor remedia situaţia.

38 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, deviat în zona Pieţei Lahovari după ce doi stâlpi de înaltă tensiune s-au înclinat

Traficul rutier, deviat în zona Pieţei Lahovari după ce doi stâlpi de înaltă tensiune s-au înclinat (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că întâi s-a înclinat un singur stâlp, însă din cauza greutăţii acestuia s-a înclinat şi un al doilea, la intersecţia dintre Lahovari şi strada George Enescu.

De asemenea, unele fire de înaltă tensiune au căzut pe carosabil, astfel că circulaţia este deviată de către poliţiştii rutieri spre strada Dionisie Lupu.

La faţa locului se află şi echipaje ale RENEL, cu două macarale, pentru a remedia situaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici