Traficul rutier este oprit pe timpul nopţii pe Transfăgărăşan, din cauza vremii

  • Traficul este pe timpul nopţii de joi spre vineri pe un tronson al DN 7C, Transfăgărăşan, din cauza condiţiilor meteo.
  • Decizia a fost luată ca măsură de siguranţă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (ploaie, căderi de pietre şi copaci).
1864 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier este oprit pe timpul nopţii pe Transfăgărăşan, din cauza vremii

Traficul esteoprit pe timpul nopţii pe DN 7C, între kilometrii 56 şi 102, între localitatea Căpăţâneni, judeţul Argeş, şi Bâlea Lac, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Până vineri dimineaţa, toată ţara, cu excepţia Dobrogei, este sub avertizare Cod portocaliu. Conform meteorologilor, vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80-100 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale şi grindină, îndeosebi de medii şi mari dimensiuni.

Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp şi pe alocuri 40-60 l/mp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici