Traficul rutier în centrul staţiunii Sinaia, oprit până duminică seara

Traficul rutier din centrul staţiunii Sinaia va fi oprit până duminică seara, pe timpul desfăşurării festivalului „Sinaia Forever 2017”.

483 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier în centrul staţiunii Sinaia, oprit până duminică seara

Traficul rutier în centrul staţiunii Sinaia, oprit până duminică seara

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, până duminică la ora 20.00, pe timpul desfăşurării festivalului ”Sinaia Forever 2017”, traficul rutier din centrul staţiunii, de pe bulevardul Carol I, va fi deviat pe DN1, varianta care trece prin dreptul gării.

Poliţiştii atrag atenţia că nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici