Traficul rutier, îngreunat de ceaţă în mai multe judeţe

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, miercuri dimineaţă, din cauza ceţii care reduce vizibilitatea, pe alocuri, chiar la mai puţin de 50 de metri, în judeţele Prahova ( zona de munte), Călăraşi, Cluj, Alba şi Mehedinţi (pe DN67 Drobeta-Turnu Severin-Motru vizibilitatea scade sub 20 de metri).

2 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, îngreunat de ceaţă în mai multe judeţe

Traficul rutier, îngreunat de ceaţă în mai multe judeţe

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Român, de asemenea, din cauza aceluiaşi fenomen meteorologic, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri în judeţele Vâlcea, Tulcea, Argeş (pe DN7), Maramureş, Braşov, Covasna, Harghita şi Mureş.

Date fiind aceste condiţii meteo–rutiere dificile, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste maximum de prudenţă, să circule cu viteză redusă, care să nu depăşească 30 km/oră în localităţi şi 50 km/oră în afara acestora, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să aibă în funcţiune luminile de întâlnire şi proiectoarele de ceaţă şi să evite efectuarea manevrelor în trafic (depăşiri, treceri de pe o bandă pe alta etc.).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici