Traficul rutier pe DN 1E, către Poiana Braşov, restricţionat

Traficul rutier pe Drumul Naţional 1E, către Poiana Braşov, a fost restricţionat, duminică, începând cu orele prânzului, atât dinspre Braşov, cât şi dinspre Râşnov, din cauza numărului extrem de mare de autovehicule aflate în staţiune.

36 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN 1E, către Poiana Braşov, restricţionat

Traficul rutier pe DN 1E, către Poiana Braşov, restricţionat

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, duminică, începând cu ora 12.45, în judeţul Braşov traficul rutier pe DN1E către Poiana Braşov a fost restricţionat atât dinspre Braşov, cât şi dinspre Râşnov, din cauza numărului extrem de mare de autovehicule.

Infotrafic le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor de la Circulaţie, care vor permite accesul către Poiana Braşov în măsura în care numărul de autovehicule din staţiune se va diminua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici