Traficul s-a dublat în ultimele două zile în punctul de frontieră Cenad

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic, a declarat, sâmbătă, că traficul de călători în punctul de trecere a frontierei Cenad s-a dublat, cel mai mult pe sensul de intrare, fiind luate măsuri pentru fluidizarea traficului în caz de nevoie.

14 afișări
Imaginea articolului Traficul s-a dublat în ultimele două zile în punctul de frontieră Cenad

Traficul s-a dublat în ultimele două zile în punctul de frontieră Cenad

"În ultimele două zile, traficul pe la Cenad s-a dublat pentru că mulţi cetăţeni români stailiţi în străinătate se întorc să petreacă sărbătorile în ţară. Dacă valorile obişnuite de trafic se situau în jurul a 1.700 de persoane până în 2000, în 12 ore, pe sensul de intrare şi ieşire din România, în prezent, se înregistrează circa 4.000 de persoane pe ambele sensuri, dar mai ales pe cel de intrare”, a spus Ciprian Gaic.

Poliţia de frontieră Timiş a luat toate măsurile necesare pentru a interveni în caz de nevoie astfel încât să nu existe blocaje la frontieră, dar până acum nu a fost necesar ca acestea să fie puse în aplicare.

"Poliţia de Frontieră Timiş a luat din timp măsuri pentru fluidizarea traficului, sporirea numărului de lucrători, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire, cât şi suplimentarea benzilor pe intrarea în ţară. Nu a fost nevoie de luarea acestor măsuri pentru că timpii de aşteptare sunt minimi, iar traficul se desfăşoară fără greutăţi", a declarat Ciprian Gaic.

Punctul de trecere a frontierei Cenad este situat la graniţa cu Ungaria şi este cel mai folosit de persoanele care vin din străinătate şi se întorc în ţară prin judeţul Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici