TRAGEDIA din MUNTENEGRU: Premierul Djukanovici i-a transmis lui Ponta o telegramă de condoleanţe pentru accident

Premierul Milo Djukanovici i-a trimis o telegramă de condoleanţe omologului său român Victor Ponta cu privire la tragicul accident de autocar din Muntenegru, soldat cu 18 morţi şi alţi 29 de răniţi, români, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Guvernului muntenegrean.

280 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din MUNTENEGRU: Premierul Djukanovici i-a transmis lui Ponta o telegramă de condoleanţe pentru accident

Milo Djukanovici (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Permiteţi-mi ca din partea Guvernului şi cetăţenilor din Muntenegru, dar şi în numele meu, să exprim cele mai profunde condoleanţe. (Ne exprimăm) simpatia şi ne îndreptăm gândurile către familiile victimelor şi răniţilor, dar şi către toţi cetăţenii României, care sunt puternic afectaţi de acest accident grav", afirmă Djukanovici în această telegramă.

În cursul unei vizite la răniţi spitalizaţi la Centru Clinic al Muntenegrului, premierul a putut să constate angajamentul şi eforturile depuse de instituţii şi angajaţii acestora în oferirea unor îngrijiri adecvate persoanelor rănite, dar şi devotamentul şi omenia de care au dat dovadă cetăţeni muntenegreni, în special cei care au ajutat la salvarea victimelor, se arată în încheierea telegramei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici