Tragedia în familia lui Petre Grigoraş. Fratele său, răpus de coronavirus

  • Petre Grigoraş, antrenor la Foresta Suceava, tehnician cu experienţă în Liga 1, şi-a pierdut fratele
  • Fratele de 59 de ani al lui Petre Grigoraş a fost răpus de COVID-19
845 afișări
Imaginea articolului Tragedia în familia lui Petre Grigoraş. Fratele său, răpus de coronavirus

Tragedia în familia lui Petre Grigoraş. Fratele său, răpus de coronavirus

Petre Grigoraş a dezvăluit că fratele său în vârstă de 59 de ani a fost răpus de coronavirus.
 
"Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri mi-a murit un frate de coronavirus, am şi alte probleme. El era în Zemeş, în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. Nu am putut merge la înmormântare, deja astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta e viaţa", a spus Petre Grigoras pentru doarromania.ro
 
"Eu sunt în Constanţa acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie, de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât şi o parte dintre fotbaliştii care erau din alte localităţi. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la cub deocamdată nu e nimeni infectat. Nici jucători, nici angajaţi. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie nu o sa-mi fie frică să revin pentru ca sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi în siguranţă", a mai spus Petre Grigoraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici