Tramvaiele 5 şi 16 revin de pe traseul de bază

Tramvaiele liniilor 5 şi 16 vor reveni de vineri pe traseul de bază cu capătul la terminalul Piaţa Sfântul Gheorghe, în urma finalizării lucrărilor de modernizare pe acest tronson, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

149 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele 5 şi 16 revin de pe traseul de bază

Tramvaiele 5 şi 16 revin de pe traseul de bază

Astfel, tramvaiele liniilor 5 şi 16 vor reveni pe traseul de bază de la intersecţia Calea Moşilor cu strada Cavafii Vechi, prin strada Cavafii Vechi, strada Baniei, Piaţa Sfântul Gheorghe, cu întoarcere prin strada Lipscani, Calea Moşilor, apoi traseul actual.

De asemenea, RATB anunţă că de sâmbătă, în urma solicitărilor din partea călătorilor, vor fi făcute câteva modificări în traseele autobuzelor de pe liniile 312 şi 335. Astfel, autobuzele liniei 312 vor circula pe un traseu prelungit de la intersecţia strada Turnu Măgurele cu Bulevardele Alexandru Obregia şi Metalurgiei, până la terminalul Piaţa de Gros (capătul liniei 242).

Autobuzele liniei 335 vor circula pe sensul spre Complexul Comercial Băneasa de la intersecţia Şoseaua Bucureşti-Ploieşti cu strada Elena Văcărescu, prin strada Elena Văcărescu, Bulevardul Ficusului, Bulevardul Aerogării, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, apoi pe traseul actual.

Tramvaiele liniei 21 şi-au reluat de duminică traseul de bază, între terminalele Helitube şi Piaţa Sfântul Gheorghe.

Lucrările la tronsonul buclei de întoarcere de la Piaţa Sfântul Gheorghe au durat aproximativ cinci luni şi au presupus reabilitarea infrastructurii subterane a liniei de tramvai, modernizarea căii de rulare şi a străzilor pe care se desfăşoară traseul liniei de tramvai (Cavafii Vechi, Băniei, Lipscani), amenajarea peroanelor şi a adăposturilor pentru călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici