Andrei Baciu anunţă o tranşă record de vaccin Pfizer pentru România: peste un milion de doze

Peste un milion de doze vor ajunge în România luni, aceasta fiind cea mai mare tranşă de vaccin pentru România, anunţă Andrei Baciu, vicepreşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV).

728 afișări
Imaginea articolului Andrei Baciu anunţă o tranşă record de vaccin Pfizer pentru România: peste un milion de doze

Andrei Baciu anunţă o tranşă record de vaccin Pfizer pentru România: peste un milion de doze

Andrei Baciu a scris, duminică, pe Facebook, că o tranşă record de vaccin pentru România va ajunge luni.

Este vorba de 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranşă de la debutul campaniei de vaccinare.

„Trei aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranţă, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi şi Braşov. Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu ţara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată ţara”, spune Baciu.

De la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost vaccinate 4.279.781 de persoane, dintre care 3.460.426 cu ambele doze.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici