Transfăgărăşanul a fost închis

Traficul rutier pe Transfăgărăşan a fost închis în mod oficial, începând de sâmbătă, urmând să fie reluat la începutul lunii iulie 2009.

237 afișări
Imaginea articolului Transfăgărăşanul a fost închis

Cabana Capra - Transfăgărăşan (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Secţiei de Drumuri Naţionale Argeş, blocarea accesului pe Transfăgărăşan a fost semnalizată cu indicatoare de circulaţie la intrarea pe DN 7 C din localitatea argeşeană Bascov, la Curtea de Argeş, Corbeni, Cabana Capra.

Datorită vremii bune, traficul rutier în zonă se desfăşoară dinspre Curtea de Argeş până la Cabana Capra, iar dinspre Sibiu până la Balea Cascadă, cu restricţii temporare pe anumite porţiuni, impuse de evoluţia vremii, şoferii fiind obligaţi să respecte semnificaţia indicatoarelor.

Şoferii care intenţionează să ajungă la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, sunt atenţionaţi să-şi echipeze autoturismele corespunzător sezonului de iarnă.

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost întreruptă pentru prima dată în acest an în 6 octombrie, din cauza ninsorilor abundente căzute în zona sibiană a drumului între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, stratul de zăpada ajungând în unele zone la aproape doi metri pe partea carosabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici