Transfăgărăşanul a fost închis

Traficul rutier pe Transfăgărăşan a fost închis, începând de sâmbătă, urmând să fie reluat la începutul lunii iulie a anului viitor.

143 afișări
Imaginea articolului Transfăgărăşanul a fost închis

Transfăgărăşanul a fost închis (Imagine: Ştefan Bîrlodeanu/Mediafax Foto)

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, circulaţia rutieră a fost închisă, începând de sâmbătă şi până în 30 iunie 2010, pe DN 7C - Transfăgărăşan -, pe sectorul cuprins între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

Conform sursei citate, circulaţia a fost închisă ca urmare a faptului că în această perioadă condiţiile meteorologice nefavorabile pot periclita siguranţa circulaţiei, măsura fiind luată în fiecare an.

Sectorul rutier restricţionat este semnalizat corespunzător.

Şoferii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe DN 7C şi pe sectoarele deschise traficului: localitatea Bascov, judeţul Argeş - kilometrul 104, Piscu Negru, kilometrul 130+800,Cabana Bâlea Cascadă-kilometrul 151+955, la intersecţia cu DN 1, în judeţul Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici