Trafic blocat pe Transfăgărăşan, din cauza zăpezii

Traficul pe Transfăgărăşan a fost blocat, vineri dimineaţă, între localităţile sibiene Cârţişoara şi Bâlea Lac din cauza zăpezii şi a ceţii dense, iar în prezent se circulă îngreunat, în condiţiile în care a nins abundent.

69 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe Transfăgărăşan, din cauza zăpezii

Sibiu: Trafic blocat pe Transfăgărăşan, din cauza zăpezii (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Potrivit subcomisarului Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic, în zonă a nins abundent în această dimineaţă, iar decizia închiderii circulaţiei a fost luată pentru a nu se înregistra incidente rutiere.

Conform sursei citate, traficul a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate, după ce drumarii au reuşit să cureţe şoseaua.

"A fost o ninsoare abundentă, au fost căderi masive de zăpadă în zonă, dar niciun autoturism nu a rămas blocat pe acest tronson de drum şi nu au fost înregistrate tamponări sau accidente. În acest moment drumarii au reuşit îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, iar circulaţia s-a reluat între Cârţişoara şi Bâlea Lac, traficul desfăşurându-se însă îngreunat, în condiţii de iarnă. Recomandările noastre pentru şoferi sunt să se deplaseze cu viteză redusă şi să folosească luminile de ceaţă", a declarat Bocai.

Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă începând cu 1 noiembrie, până în primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici