Transportul buletinelor de vot a început. Poliţia Capitalei verifică actele şoferilor şi maşinilor

Poliţia Capitalei anunţă, sâmbătă, că a început deja transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti, iar echipajele de poliţie testează toţi şoferii cu aparatul alcooltest şi verifică documentele maşinilor. În perioada alegerilor, peste 2.200 de poliţişti din Capitală acţionează.

409 afișări
Imaginea articolului Transportul buletinelor de vot a început. Poliţia Capitalei verifică actele şoferilor şi maşinilor

Transportul buletinelor de vot a început. Poliţia Capitalei verifică actele şoferilor şi maşinilor

„Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2. 200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne. La acest moment, începe transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport”, a declarat Diana Sarca, reprezentantul Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, după ce buletinele de vot ajung în siguranţă la secţiile organizate, poliţiştii îşi vor prelua postul, adică vor asigura paza secţiilor de votare.

Duminică vor avea loc alegerile europarlamentare, organizate în acelaşi timp cu referendumul pentru justiţie, cetăţenii urmând să voteze în aceleaşi secţii, pe buletine separate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici