Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

O persoană a fost arestată preventiv, iar alte două au primit arest la domiciliu în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro de la o companie sibiană. Alte 10 persoane sunt cercetate. Individul care ducea piesele furate în Argeş a primit control judiciar.

Urmărește
577 afișări
Imaginea articolului Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a 3 indivizi cercetaţi pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave, furt calificat, acces ilegal la un sistem de informaţii, fals informatic, informează prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Conform probatoriului, începând cu luna aprilie a anului 2020, inculpaţii, angajaţi în cadrul SC NTN-SNR Rulmenţi SRL, au furat în mod repetat rulmenţi aflaţi în proprietatea societăţii la care lucrau.

Doi dintre indivizi, dintre care unul având atribuţii de gestiune a bunurilor, au beneficiat de complicitatea celui de-al treilea, o femeie din judeţul Argeş, care le asigura valorificarea bunurilor furate.

Prejudiciul total este estimat în prezent la suma de 800.000 euro.

Sunt cercetate şi alte 10 persoane implicate în activitate, urmărite penal pentru delapidare, furt, furt calificat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în forma autoratului, complicităţii sau instigării.

O persoană a fost arestată preventiv în acest caz, iar două sunt în arest la domiciliu. De asemenea, un individ care transporta bunurile furate în Argeş a primit control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici