Trei autoturisme şi un TIR, implicate într-un accident în judeţul Olt. Trei persoane au fost rănite

Trei autoturisme şi un TIR au fost implicate, luni, într-un accident pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, din judeţul Olt. Potrivit Centrului Infotrafic, trei persoane au fost rănite, iar circulaţia este blocată în zonă pe ambele sensuri.

488 afișări
Imaginea articolului Trei autoturisme şi un TIR, implicate într-un accident în judeţul Olt. Trei persoane au fost rănite

Trei autoturisme şi un TIR, implicate într-un accident în judeţul Olt. Trei persoane au fost rănite

Accidentul s-a produs luni pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, din judeţul Olt, anunţă poliţiştii. Potrivit acestora, şoferul TIR-ului nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă, pe care a lovit-o, iar aceasta a fost proiectată pe sensul opus, unde s-a lovit de alte două autoturisme.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, judeţul Olt, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme şi un TIR. Acesta din urmă, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, a lovit din spate autoturismul care circula în faţa sa, care la rândul său a fost proiectat pe sensul de mers opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar. În urma impactului au rezultat trei victime, cu leziuni uşoare din primele verificări”, informează reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este blocată pe DN 65 pe ambele sensuri de mers.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici