Trei copii au fost răniţi într-un parc de distracţii din Giurgiu. Dosare penale, deschise de Poliţie după producerea a două accidente în decurs de 24 de ore

Trei copii au fost răniţi într-un parc de distracţii ambulant, din Giurgiu, după ce angrenajele s-au defectat, iar aceştia au căzut, lovindu-se la cap şi la braţe. Poliţia a deschis două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, fără a-i inculpa, deocamdată, pe proprietarii instalaţiilor.

2565 afișări
Imaginea articolului Trei copii au fost răniţi într-un parc de distracţii din Giurgiu. Dosare penale, deschise de Poliţie după producerea a două accidente în decurs de 24 de ore

Trei copii au fost răniţi într-un parc de distracţii din Giurgiu. Dosare penale, deschise de Poliţie după producerea a două accidente în ultimele 48 de ore

”Inspectoratul de Poliţie a demarat două anchete penale distincte, după ce am fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente în parcul de distracţii amenajat în municipiul Giurgiu cu ocazia zilei de Sfâna Maria.

Vineri seara, în jurul orei 23:00, doi adolescenţi au fost răniţi după ce banca rotativă în care aceştia se aflau s-a rupt şi cei doi au căzut. A doua seara, o fetiţă de şase ani a fost rănită după ce coarda de bungee jumping s-a rupt şi cea mică s-a lovit de unul dintre stâlpii instalaţiei.

Din fericire, niciunul dintre copiii răniţi nu a suferit leziuni serioase. În ambele cazuri, însă, a fost deschis dosar penal de cercetare pentru vătămare corporală din culpă, in rem, urmând să stabilim dacă proprietarul acestor instalaţii se face vinovat de rănirea minorilor, sau altă persoană”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Constantin Vasilache.

Verificări fac în acest moment şi inspectorii teritorial de muncă din Giurgiu, precum şi reprezentanţi ai Protecţiei Consumatorului. Dacă vor fi depistate neregului, inspectorii ITM pot dispune închiderea instalaţiilor periculoase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici