Trei mii de persoane izolate într-o localitate din Vrancea

Aproximativ trei mii de persoane din localitatea vrânceană Fitioneşti au rămas izolate, marţi, după ce viitura formată pe pârâul Zăbrăuţi, în urma ploilor puternice, a distrus în totalitate podul provizoriu de acces în comună.

2 afișări
Imaginea articolului Trei mii de persoane izolate într-o localitate din Vrancea

Trei mii de persoane izolate într-o localitate din Vrancea

Acest pod a fost distrus pentru prima dată în urma inundaţiilor din 2005, iar de atunci nu a mai fost reparat, fiind asigurată o cale de acces provizorie.

"Aproximativ trei mii de persoane din localitatea Fitioneşti sunt izolate deoarece viiturile au distrus podul provizoriu de pe pârâul Zăbrăuţi. După ce va trece viitura, podul provizoriu va fi refăcut în regim de urgenţă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Jenică Lazăr.

El a mai spus că în urma precipitaţiilor abundente au mai fost afectaţi patru kilometri de drum naţional. "Drumul naţional DN 2M a fost afectat de viiturile formate în urma ploilor puternice de noaptea trecută. Sectorul de drum afectat este cel cuprins între satele Răchitaşu şi Butucoasa“, a precizat Lazăr.

De asemenea, localităţile Jariştea şi Ciorăşti au rămas parţial fără energie electrică din cauza vântului puternic care a rupt firele de înaltă tensiune. Pentru remedierea defecţiunilor, Electrica Focşani a trimis în teren 18 echipe de intervenţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici