Trei oameni, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu 40 tone de lapte

Trei persoane au fost rănite după ce o maşină s-a ciocnit, duminică, pe DN 1A, la Cheia, judeţul Prahova, cu o cisternă încărcată cu 40 de tone de lapte.

150 afișări
Imaginea articolului Trei oameni, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu 40 tone de lapte

Trei oameni, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu 40 tone de lapte

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, corespondentului Mediafax, că traficul pe DN 1 A este îngreunat în zona Cheia, din cauza accidentului.

”Pe DN 1A, la Cheia, în curba la Valea Orăţii, s-a produs un accident rutier, implicate fiind o cisternă încărcată cu lapte şi un autoturism. Traficul este îngreunat”, a declarat Brezeanu.

Potrivit acesteia, din primele cercetări a reieşit că maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu cisterna încărcată cu 40 de tone de lapte.

Poliţiştii fac verificări pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că din patru persoane câte au fost implicate în accident, trei au fost rănite.

”La accident au fost patru persoane implicate, dintre care trei au suferit traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate”, a afirmat Vasiloae.

Circulaţia este restricţionată pe sensul Măneciu-Cheia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici