Trei paraşutişti, răniţi în timpul festivităţilor dedicate Zilei Marinei Române

Trei paraşutişti au fost răniţi uşor în timpul spectacolului aerian din cadrul festivităţilor de Ziua Marinei Române, desfăşurate, miercuri, pe faleza Cazino din Constanţa, din cauza vântului puternic, aceştia ratând aterizarea.

2 afișări
Imaginea articolului Trei paraşutişti, răniţi în timpul festivităţilor dedicate Zilei Marinei Române

Trei paraşutişti, răniţi în timpul festivităţilor dedicate Zilei Marinei Române

Trei dintre cei cinci paraşutişti lansaţi de un avion Antonov la distanţă de ţărm, care urmau să aterizeze la punct fix, au ratat aterizarea în faţa tribunei oficiale amenajate pe faleza din faţa Comandamentului Flotei.

Primul paraşutist s-a lovit de balustrada de protecţie a falezei, aproape de mulţime, iar un al doilea paraşutist s-a lovit de un altul care aterizase pe faleză, ambii încurcându-se în aţele paraşutelor.

După încheierea exerciţiului, cei trei au fost consultaţi de echipajul Ambulanţei care se afla pe faleză pentru cazuri de urgenţă. Medicii au constatat că leziunile suferite sunt minore şi că paraşutiştii nu necesită îngrijiri medicale speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici