Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut la intrarea în Luduş

Trei persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident petrecut pe DN 15 (E 60), la intrarea în Luduş, judeţul Mureş, după ce şoferul unui autoturim a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind o altă maşină.

75 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut la intrarea în Luduş

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut la intrarea în Luduş (Montaj foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Ariudean, cauza accidentului a fost viteza neadaptată într-o curbă, în condiţii de ploaie.

"Au fost două autoturisme implicate, iar în urma accidentului circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri, timp de aproximativ 20 de minute, pentru cercetări la faţa locului. În acest interval s-au format cozi de maşini în zonă", a spus Ariudean, precizând că în prezent traficul se desfăşura în condiţii normale.

Acesta a adăugat că în urma accidentului trei persoane au fost rănite.

Potrivit medicilor SMURD, în accident au fost răniţi trei bărbaţi, care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş.

Una dintre victime se află în stare mai gravă, suferind un traumatism abdominal, iar medicii suspectează că ar avea şi o hemoragie intraabdominală.

Starea celorlalte două persoane rănite este stabilă, urmând ca acestea să fie investigate medical.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este din Sibiu, iar maşina în care a intrat aparţine unei şcoli de şoferi, în autoturism aflându-se, la momentul accidentului, un instructor auto şi un elev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici