Trei persoane din Neamţ au fost intoxicate cu monoxid de carbon în timp ce făceau must într-un beci

Trei persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, luni, în timp ce făceau must în beciul unei locuinţc din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ.

129 afișări
Imaginea articolului Trei persoane din Neamţ au fost intoxicate cu monoxid de carbon în timp ce făceau must într-un beci

Trei persoane din Neamţ au fost intoxicate cu monoxid de carbon în timp ce făceau must într-un beci

Potrivit ISU Neamţ, două femei şi un bărbat s-au intoxicat luni cu monoxid de carbon în timp ce făceau must, în beciul unei case din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ.

Celor trei li s-a făcut rău şi au cerut ajutor prin 112.

Până să ajungă pompierii, doi dintre cei din beci au fost scoşi de vecini.

Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că două dintre cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Taguri:
intoxicare,
must,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici