Trei persoane implicate în bătaia de la mall, arestate preventiv

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru trei persoane implicate împreună cu Eugen Preda, în scandalul care a avut loc, sâmbătă seara, la mall Plaza România, instanţa admiţând recursul procurorilor în acest caz.

33 afișări
Imaginea articolului Trei persoane implicate în bătaia de la mall, arestate preventiv

Trei persoane implicate în bătaia de la mall, arestate preventiv (Imagine: Bogdan Stamatin - Mediafax Foto)

Cele trei persoane sunt libere pentru că au părăsit sala de judecată înainte de pronunţarea deciziei Tribunalului Bucureşti în cazul lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că, atunci când Poliţia va primi mandatele de arestare, acestea vor fi puse în aplicare. În cazul în care cei trei se sustrag arestării, vor fi daţi în urmărire, a explicat Ciocan.

Ciprian Şoldea, avocatul care reprezintă două dintre cele trei persoane care au primit mandate de arestare, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, au fost prezenţi în sala de judecată în momenul în care s-a dezbătut recusul declarat de Parchet.

Potrivit avocatului, cei trei au dat şi declaraţii în faţa judecătorului, dar după ce magistraţii s-au retras în pronunţare pentru a decide ce măsură va lua împotriva lor, aceştia au părăsit instanţa.

Avocatul a mai precizat că nu crede că cei trei bărbaţi se vor sustrage arestării.

Citeşte şi:

Procurorii s-au autosesizat privind agresarea lui Preda de către BGS

Nu există declaraţii ale martorilor direcţi ai scandalului de la mall - instanţă

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici