Trei persoane împuşcate pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost împuşcate pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, joi dimineaţă, de un bărbat cu care aveau o dispută mai veche, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

9 afișări
Imaginea articolului Trei persoane împuşcate pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei

Trei persoane împuşcate pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Ciocan, incidentul a avut loc în jurul orei 8.30, la intersecţia străzilor Luică cu Giurgiului din sectorul 4 al Capitalei.

Şoferul unei maşini Volkswagen Passat a lovit uşor din spate un Mercedes. Imediat după producerea accidentului, şoferul VW Passat a scos un pistol şi a tras mai multe focuri spre maşina pe care tocmai o lovise, rănind trei dintre persoanele aflate în Mercedes. Şoferul VW Passat a plecat apoi spre localitatea ilfoveană Jilava, unde a fost oprit de poliţişti.

Persoanele aflate în Mercedes au anunţat poliţia despre agresiune, la faţa locului venind poliţişti de la Secţia 16.

Cele trei persoane rănite au fost duse la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Comisarul Ciocan a precizat că ancheta este îngreunată de faptul că cei agresaţi refuză să facă declaraţii cu privire la producerea incidentului.

În urma cercetărilor preliminare, poliţiştii au stabilit că în VW Passat se aflau doi bărbaţi, iar aceştia, pe fondul unui conflict mai vechi cu persoane din Mercedes, au deschis focul asupra lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că persoanele implicate în conflict mergeau către Tribunalul Bucureşti, unde urma să aibă loc un proces referitor la o crimă produsă în urmă cu şase luni. În acest caz, fratele celor din Mercedes este judecat pentru că l-ar fi omorât pe unchiul lui, acesta din urmă fiind rudă şi cu cei din VW Passat. Toţi cei implicaţi în incident sunt din localitatea Jilava.

Comisarul Christian Ciocan a precizat că lucrători ai Serviciului Poliţie pentru Intervenţie Rapidă au fost trimişi la Jilava pentru a-i aduce pe cei doi agresori, urmând ca toţi cei implicaţi să fie audiaţi în Bucureşti pentru a se stabili condiţiile în care erau deţinute arma şi maşinile, precum şi împrejurările producerii accidentului şi cauzele exacte ale agresiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici