Tren suplimentar pe ruta Bucureşti-Constanţa pentru acest sfârşit de săptămână

CFR Călători introduce, pentru acest sfârşit de săptămână, un tren suplimentar pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa – Bucureşti Nord pentru preluarea fluxului de turişti spre şi dinspre litoral, informează, miercuri, compania.

41 afișări
Imaginea articolului Tren suplimentar pe ruta Bucureşti-Constanţa pentru acest sfârşit de săptămână

Tren suplimentar pe ruta Bucureşti-Constanţa pentru acest sfârşit de săptămână (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

În noaptea de vineri spre sâmbătă, trenul accelerat 11981 va pleca din Bucureşti Nord la ora 00.50 şi va sosi în Constanţa la ora 05.12.

Acesta se va întoarce sub numărul 11982, duminică, având plecare din Constanţa la ora 14.20 şi sosirea în Bucureşti Nord la ora 18.50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici