Trenuri dublate cu locomotive Diesel în vestul ţării din cauza unui deranjament ENEL

Trenurile circulă dublate cu locomotive Diesel, pe o distanţă de aproximativ 60 de kilometri, între Conop şi Ilteu, din cauza unui deranjament anunţat de ENEL la reţeaua naţională de alimentare cu energie electrică, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR.

185 afișări
Imaginea articolului Trenuri dublate cu locomotive Diesel în vestul ţării din cauza unui deranjament ENEL

Trenuri dublate cu locomotive Diesel în vestul ţării din cauza unui deranjament ENEL

Reprezentanţii furnizorului naţional ENEL au anunţat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a ţării, care afectează inclusiv traficul feroviar pe relaţia Conop - Ilteu, va fi remediat în aproximativ 3 ore.

„Astfel, pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar, dar şi pentru evitarea opririi, în intervalul orar anunţat de ENEL, a trenurilor în gările de pe traseu, SRCF Timişoara, în colaborare cu operatorul naţional de transport feroviar de călători - SNTFC CFR Călători - vor asigura tracţiune Diesel pentru trenurile care sunt deja înscrise în circulaţie şi tranzitează zona afectată de deranjamentul la reţeaua naţională. CFR SA adresează scuze călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timişoara întreprinde toate demersurile necesare şi intervine operativ, astfel încât să fie asigurată continuitatea graficului de circulaţie, în partea de vest a ţării”, transmite purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici