Tripla crimă de la Braşov | Procuror, despre bărbatul care şi-a omorât familia: Nu are urme de regret. E convins că şi-a trimis soţia şi copiii către o lume mai bună / Ce au descoperit anchetatorii

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii nu îşi regretă faptele, fiind convins că şi-a trimis familia către o lume mai bună, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori Braşov, Daniel Dancă. Potrivit acestuia, bărbatul a spus că este consumator de droguri.

18955 afișări
Imaginea articolului Tripla crimă de la Braşov | Procuror, despre bărbatul care şi-a omorât familia: Nu are urme de regret. E convins că şi-a trimis soţia şi copiii către o lume mai bună / Ce au descoperit anchetatorii

Tripla crimă de la Braşov | Procuror, despre bărbatul care şi-a omorât familia: Nu are urme de regret. E convins că şi-a trimis soţia şi copiii către o lume mai bună

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Potrivit acestuia, crima a fost comisă noaptea, după ce femeia şi copiii s-au culcat. Înainte de a-şi omorâ familia, bărbatul a fost la Mănăstirea Şinca, unde mergea frecvent să se reculeagă.

”A ajuns acasă undeva la ora 21.00 şi s-a întâmplat după ce s-au culcat, în somn. Mi-a spus că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi a participat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus că ocazional consumă şi droguri-cannabis", a adăugat procurorul.

Bărbatul în vârstă de 43 ani s-a prezentat marţi la IPJ Braşov, afirmând că şi-a înjunghiat mortal soţia şi cei doi copii.

”Un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, declarau reprezentanţii IPJ Braşov.

Florin Mircea Buliga a fost reţinut marţi seara pentru 24 de ore şi se află în arestul IPJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici