Tulcea: Şase minori, reţinuţi după ce au furat încălţămintea şi banii unei persoane cu dizabilităţi

Şase minori au fost reţinuţi, luni, după ce au tâlhărit o persoană cu dizabilităţi care se deplasa cu un triciclu electric, furându-i încălţămintea şi banii. Pentru prinderea minorilor au intervenit doi salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Tulcea.

125 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Şase minori, reţinuţi după ce au furat încălţămintea şi banii unei persoane cu dizabilităţi

Tulcea: Şase minori, reţinuţi după ce au furat încălţămintea şi banii unei persoane cu dizabilităţi

Potrivit IGSU, doi salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Tulcea, plutonier adjutant Ciamurni Costel şi plutonier major Şerpescu Daniel Mădălin, aflaţi la Punctul temporar de lucru de la Plaja Ciuperca, au intervenit la prinderea unui grup de minori care tâlhăriseră o persoană cu dizabilităţi.

O femeie cu probleme locomotorii, de aproximativ 55 de ani, care se deplasa cu un triciclu electric, a fost tâlhărită, luni după-amiază, de către un grup de şase minori. Aceştia i-au furat încălţămintea, i-au rupt geanta din care i-au sustras suma de 150 lei şi mai multe obiecte personale.

Abordaţi de victimă şi aflând semnalmentele tâlharilor, cei doi salvatori au reperat grupul de minori pe celălalt mal al lacului.

”Fără să stea prea mult pe gânduri, au sărit în ambarcaţiunea din dotare, au traversat lacul, după care a urmat o urmărire demnă de filmele poliţiste”, arată IGSU.

Minorii au sărit o succesiune de garduri în încercarea de a scăpa, dar au fost prinşi de către cei doi subofiţeri care au solicitat ulterior sprijinul colegilor de la Poliţie.

Cei şase minori au fost reţinuţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici