Turiştii blocaţi la Bâlea Lac au reuşit să coboare de pe munte

Cei 20 de turişti rămaşi la Bâlea Lac pentru că telecabina a fost oprită din cauza vântului puternic sunt în drum spre casele lor, după ce proprietarul telecabinei a hotărât că se pot face coborârile în siguranţă şi a repornit telecabina.

1 afișare
Imaginea articolului Turiştii blocaţi la Bâlea Lac au reuşit să coboare de pe munte

Turiştii blocaţi la Bâlea Lac au reuşit să coboare de pe munte

Turiştii au venit duminică dimineaţa la Bâlea Cascadă şi au vrut să urce la Bâlea Lac. Potrivit propietarului telecabinei, Arnold Klingeis, oamenilor li s-a spus că vremea este foarte rea şi că nu li se garantează coborârea.

Cu toate acestea, turiştii au vrut să urce. Pentru că vântul a bătut în rafale puternice, proprietarul telecabinei a decis, vineri după-amiază, închiderea ei.

După aproximativ două ore de aşteptare, turiştii au fost coborâţi cu telecabina, iar apoi au plecat spre casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici