Udrea: În cel mai scurt timp urmează schimbarea şefilor deconcentratelor

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Buzău, că, după demiterea prefectilor propuşi în teritoriu de PSD, urmează, în cel mai scurt timp posibil, înlocuirea directorilor instituţiilor deconcentrate, propuşi de partidul-fost aliat în Guvern al democrat-liberalilor.

48 afișări
Imaginea articolului Udrea: În cel mai scurt timp urmează schimbarea şefilor deconcentratelor

Udrea: În cel mai scurt timp urmează schimbarea şefilor deconcentratelor (Imagine:Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Udrea a declarat, într-o conferinţă de presă la Buzău, că aşa cum prefecţii trebuie să reprezinte un Guvern şi şefii instituţiilor deconcentrate trebuie să fie dintre cei care susţin programul de guvernare şi fac tot posibilul pentru a-l pune în practică.

"În câteva zile, nu mai mult, aşa cum prefecţii trebuie să reprezinte Guvernul în teritoriu, la fel şi şefii de deconcentrate trebuie să fie dintre cei care susţin programul de guvernare, cred în el şi-l pot aplica. De aceea, foarte mulţi dintre directori vor fi schimbaţi cu cei care cred în programul de guvernare şi-l pot implementa. Trebuie să lucrezi cu oameni pe care te poţi baza. Dacă în mod deosebit putem vorbi de profesionişti care au continuitate pe funcţii şi sunt oameni fără sprijinul cărora nu ne putem desfăşura activitatea, sigur, nu e relevantă apartenenţa, dar ca principiu, e normal ca guvernul să lucreze cu oameni în care are încredere şi care pot pune în practică programul de guvernare", a spus Udrea.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici