Udrea, mulţumită de staţiunea Mamaia înaintea deschiderii sezonului

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a declarat sâmbătă, cu prilejul unei vizite de câteva ore în Mamaia, mulţumită de stadiul în care se află staţiunea cu trei săptămâni înaintea deschiderii oficiale a sezonului estival şi speră ca mulţi turişti să petreacă sărbătorile pascale pe litoralul românesc.

11 afișări
Imaginea articolului Udrea, mulţumită de staţiunea Mamaia înaintea deschiderii sezonului

Udrea, mulţumită de staţiunea Mamaia înaintea deschiderii sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut că litoralul arată bine acum la sfârşitul lui martie şi cred că va fi pregătit pentru Paşte. Am adus mai multe spectacole în acele zile. Avem concert Goran Bregovic gratuit pe plajă, organizăm târguri de tradiţii şi de artă culinară românească, avem concerte de muzică populară şi uşoară, foc artificii, excursii gratuite la mănăstirile din judeţ. Sperăm ca aceste atracţii să aducă turişti pe litoral în perioada sărbătorilor pascale", afirmat Udrea.

Ea a spus că în ultimii ani a petrecut Paştele pe litoralul românesc şi nu a fost mulţumită de condiţiile pe care le-a găsit.

"Sunt un turist care petrece paştele pe litoral de ani de zile. Ultimii ani nu pot spune că au fost foarte frumoşi, am petrecut singură Paştele în staţiuni părăsite, abandonate, doar eu şi câţiva câini comunitari", a spus Udrea.

Pentru atragerea cât mai multor turişti, mninistrul Turismului a spus că vor fi deschise cât mai multe cluburi, baruri şi discoteci de pe litoral.

Elena Udrea a spus că nu îşi doreşte ca litoralul românesc să fie mai ieftin decât cel bulgăresc, ci să fie unul mai bun.

"Nu ţin ca litoralul românesc să fie mai ieftin decât cel bulgăresc, ţin să fie mai bun. Şi aş vrea ca preţul să fie unul corect, raportul dintre calitate şi preţ să fie unul corect. Aş vrea ca mulţi turişti să vină pe litoralul românesc, nu neapărat doar pentru preţ. La un preţ egal cu vecinii noşti, sperăm la o calitate mai bună a serviciilor", a mai spus Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici