Udrea: Odată şi odată trebuie să ajung la Pleşcoi ca să vedem ce facem cu mitul că m-am născut acolo

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus, vineri, că "odată şi odată" va trebui să ajungă la Pleşcoi, pentru a vedea ce face cu "mitul" conform căruia s-ar fi născut acolo, şi nu în municipiul Buzău.

74 afișări
Imaginea articolului Udrea: Odată şi odată trebuie să ajung la Pleşcoi ca să vedem ce facem cu mitul că m-am născut acolo

Udrea: Odată şi odată trebuie să ajung la Pleşcoi ca să vedem ce facem cu mitul că m-am născut acolo (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Ministrul Elena Udrea a spus că ştie doar gustul cârnaţilor de Pleşcoi, care pe vremea când ea se află la Buzău se găseau foarte greu.

"Cârnaţii de Pleşcoi sunt deja un brand. Poate odată şi odată o să ajung şi la Pleşcoi să vedem ce facem cu mitul acesta (n.r. - că s-ar fi născut la Pleşcoi). Cert este că sunt cârnaţi foarte buni. Când eram eu la Buzău nu erau aşa cunoscuţi şi nu se găseau. Acum sunt mai uşor de găsit", a declarat Udrea la Buzău.

Ea a adăugat că în fiecare an, de Paşte şi de Crăciun, face schimb de produse tradiţionale cu deputatul de Buzău Cezar Preda.

"De Paşte şi de Crăciun facem schimb. Cezar Preda îmi aduce covrigii de Buzău şi cârnaţii de Pleşcoi, iar eu îi dau cozonaci de Bucureşti", a mai spus ministrul Turismului.

Presa a scris, în repetate rânduri, despre Elena Udrea că s-ar fi născut în localitatea buzoiană Pleşcoi, ipoteză susţinută şi de adversarii săi politici, însă aceasta a negat de fiecare dată acest lucru, spunând că s-a născut, a copilărit şi a învăţat în municipiul Buzău.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, s-au aflat vineri, la Buzău, unde s-au întâlnit cu prefectul judeţului şi au vizitat terenul pe care vor fi construite câteva sute de locuinţe ANL pentru tineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici