Udrea s-a rugat la Catedrala Episcopiei Huşilor şi s-a fotografiat cu copii din municipiu

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a rugat joi la racla cu moaştele Sfintei Kiriaki din Catedrala Episcopiei Huşilor, după ce s-a fotografiat pe stradă sau în parc alături de copii din municipiul Huşi.

119 afișări
Imaginea articolului Udrea s-a rugat la Catedrala Episcopiei Huşilor şi s-a fotografiat cu copii din municipiu

Udrea s-a rugat la Catedrala Episcopiei Huşilor şi s-a fotografiat cu copii din municipiu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Imediat după semnarea a două proiecte la Primăria Huşi, ministrul Elena Udrea a coborât în faţa instituţiei şi a abordat un grup de copii cu care, în final, s-a şi fotografiat.

Ulterior, Elena Udrea a mers în parcul "Al. I. Cuza" din municipiul Huşi, unde s-a aşezat pe o bancă, aducându-şi aminte de anii de liceu, într-o conversaţie cu primarul municipiul Huşi, Ioan Ciupilan.

Vizita ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului în municipiul Huşi s-a încheiat la Catedrala Episcopală unde, după ce a ascultat istoricul obiectivului, Elena Udrea s-a rugat la mai multe icoane şi la racla cu moaştele Sfintei Kiriaki.

După ce a ieşit din biserică, Elena Udrea a evitat să facă prea multe declaraţii în legătură cu prezenţa ei la Cadredala din Huşi.

"M-am rugat pentru suflet, la fel cum o faceţi şi dumneavoastră", a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost prezentă, joi, la Huşi, unde a semnat două proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii în municipiile Vaslui şi Huşi, în valoare de 160 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici