ULTIMA ORĂ Accident pe DN1, în apropiere de Otopeni. Patru maşini, implicate/ Circulaţia îngreunată

Patru maşini au fost implicate, luni seara, într-un accident produs pe DN1, în zona oraşului Otopeni. Nu au fost înregistrate victime, dar traficul este îngreunat, în zonă fiind şi ceaţă, care a dus la scăderea vizibilităţii.

1421 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Accident pe DN1, în apropiere de Otopeni. Patru maşini, implicate/ Circulaţia îngreunată

Patru maşini, implicate într-un accident pe DN1, în apropiere de Otopeni

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate patru maşini a avut loc pe sensul către Ploieşti al DN1, în zona oraşului Otopeni, judeţul Ilfov.

Nu au fost înregistrate victime, însă, potrivit poliţiştilor, circulaţia este restricţionată pe a treia bandă.

În zonă sunt valori ridicate de trafic şi din cauza ceţii, vizibilitatea fiind scăzută, au mai anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia le recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele dinainte şi să folosească corespunzător luminile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici