Ultimele pregătiri la Şumuleu Ciuc, pentru vizita Papei Francisc: Zeci de maşini de intervenţie, echipaje şi corturi, mobilizate în aşteptarea pelerinilor | FOTO

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pregăteşte echipajele şi dispozitivele pentru vizita de sâmbătă a Papei Francisc în Şumuleu Ciuc. Zeci de echipaje şi maşini de intervenţie sunt pregătite pentru pelerinii care vor veni să-l vadă pe Suveran.

2680 afișări
Imaginea articolului Ultimele pregătiri la Şumuleu Ciuc, pentru vizita Papei Francisc: Zeci de maşini de intervenţie, echipaje şi corturi, mobilizate în aşteptarea pelerinilor | FOTO

Pregătiri pentru vizita Papei Francisc la Şumuleu Ciuc: Maşini de intervenţie şi echipaje mobilizate

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă se află pe ultima sută de metri în privinţa pregătirilor pe dealul Şumuleu Ciuc, unde urmează să vină, sâmbătă, Papa Francisc.

Zeci de maşini de intervenţie ale pompierilor, echipaje şi corturi vor fi mobilizate pentru pelerinii care vor veni, sâmbătă, să-l vadă pe Suveranul Pontif.

Papa Francisc a ajuns, vineri, în Bucureşti, unde a avut o intrevedere cu Klaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dăncilă.

Sâmbătă, 1 iunie, la ora 9.30, Pontiful pleacă de la Bucureşti cu avionul spre Bacău, după care merge cu elicopterul la Miercurea-Ciuc, în arhidieceza romano-catolică de Alba-Iulia.

Succesiv, Papa Francisc merge cu automobilul la sanctuarul Fecioarei Maria de la Şumuleu-Ciuc, unde celebrează Sf. Liturghie cu pelerinii prezenţi şi ţine omilia celebrării euharistice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici